Det sker

SØNDAGSKANAPEER OG LINOLEUMSTRYK

I forbindelse med udstillingen Arne Haugen Sørensen - det grafiske værk inviterer Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum til kanapéer og linoleumstryk for børn og barnlige sjæle og deres familier. 

 

Tilmelding er nødvendig, men det er gratis at deltage i workshoppen, og du får dit eget kunstværk med hjem.

 

En tallerken med fine kanapéer koster 60 kr. inkl. en kop kaffe eller en vand og kan bestilles ved tilmelding. Det er først til mølle, og der er 80 pladser i caféen og plads til ca. 20 i værkstedet ad gangen.

 

I værkstedet er der både linoleumsplader og alle de nødvendige redskaber. Grafisk billedkunstlærer Pernille Bruhn og hendes hjælpere er klar til at hjælpe og guide ud i kunsten at lave skære billeder i linoleum og trykke dem bagefter. Du må selvfølgelig spørge alt det, du har lyst. Da workshoppen foregår udenfor på den overdækkede svalegang lige uden for caféen, er det en god idé at tage en varm trøje på. Du kan låne et forklæde, så du ikke får tryksværte på tøjet. 

 

Workshoppen, der er støttet af Ringkøbing-Skjern Kommune, er for alle fra seks-syv år og opefter, så tag roligt hele familien med.   

 

Husk blot tilmelding til Vita på mobil 40197335 eller mail til vistbek@gmail.com

 

Sidste frist for tilmelding til workshoppen den 3.10. er den 30.9. 

 

Vi glæder os til at se jer!