top of page

Film

Vandringsmanden

Arne Haugens Sørensen Museet hyrede i 2017 filmselskabet Even Productions til at producere en film om Arne Haugens Sørensen Det blev til dokumentarfilmen Vandringsmanden. Filmen, der er instrueret af Marie Breyen, havde premiere i 2018 i biografer over hele landet og vises dagligt på museet. Den kan nu også ses på Filmstriben.dk. 

 

Vandringsmanden

med engelske undertekster (30 min.)


 

Sørensens Paradis

Et portræt af maleren Arne Haugen Sørensen. Kunstneren fortæller om udvalgte billeder til Adrian Lloyd Hughes. Filmen vises også på museet. 

Arne Haugen Sørensen – Palacio de la Madraza

Arne Haugen Sørensen – Den Store Fortælling

DEN STORE FORTÆLLING er et maleri af Arne Haugen Sørensen malet til Aarhus Valgmenigheds kirkesal og afsløret i august 2017. Billedet måler i alt 3,1 x 10,2 meter og er et stort landskab af bibelfortællinger, der med Arne Haugen Sørensens karakteristiske pensel er gjort levende og nærværende.

Arne Haugen Sørensen – Et malerdyr 

I filmen fortæller maleren Arne Haugen Sørensen om, hvorfor han bor og arbejder i Spanien. Vi inviteres indenfor i hans store atelier, hvor han er ved at male på sit livs største maleri, 'Den store fortælling'. Vi ser nogle af hans religiøse billeder, og han fortæller om de bibelske motiver bag - set gennem hans kunstneriske briller. Vi er med i maleprocessen, når han maler på 'vandringsmanden' - et tema, der optager ham meget.

Arne Haugen Sørensen – Gellerup Kirke

Henning Larsen  - Lyset og rummet

bottom of page